Monday, March 25, 2013

België vs Macedonië live stream WK voetbal kwalificatie wedstrijd video sopcast online op HD-TV

België vs Macedonië live stream WK voetbal kwalificatie wedstrijd video sopcast online op HD-TV

Datum: 26/03/13
Tijd: 20:45
Locatie: Brussel
Status: LIVE


undefined


België Details:

FIFA World Cup finale geschiedenis
De oprichtende leden van de FIFA, België hebben deelgenomen en 11 van de FIFA World Cup finale toernooien en waren een altijd aanwezige kracht Tussen 1982 en 2002e In 1998, de kant begeleid door Georges Leekens en zijn eerste spreuk aan het roer kwam Derde en hun groep en maakte een vervroegde uittreding, en 2002, terwijl Robert Waseige Fell's mannen en de laatste 16 tot en met uiteindelijke winnaars Brazilië. Geen van deze teams kwam overal dicht bij het afstemmen van de generatie die Mexico schitterde tijdens 1986, toen ze een van de halve finales bereikt voordat bezwijken dins Argentinië.

De huidige oogst
Coaches zijn gekomen en gegaan, en de laatste jaren zonder te kunnen hoogbegaafden in België dins klik te krijgen. Het is duidelijk dat het potentieel is er, maar de resultaten moeten nog volgen, en de Rode Duivels zullen hun opwindende jonge spelers te integreren naast veteranen zoals Daniel van Buyten en Timmy Simons als ze dins terug te keren naar het wereldtoneel en Brazilië.

De belangrijkste spelers
Op papier, kan België een beroep doen op een leger van sterren, alle varen hun handel en meest prestigieuze kampioenschappen van Europa. De diepte van hun talent pool is opvallend, met Nacer Chadli bedreigen dins eclips favoriet van het publiek Eden Hazard voordat de laatste heeft benaderd iets in de buurt zijn hoogtepunt. Romelu Lukaku, Jelle Vossen en Toby Alderweireld zijn de nieuwste ouders zo ontstaan, terwijl de wil van Vincent Kompany, Thomas Vermaelen, Axel Wits, Marouane Fellaini en Steven Defour al hebben geconstateerd zichzelf als hooggeplaatste personen.

Coach: Marc Wilmots (tijdelijke)
Beste prestaties in een FIFA competitie: FIFA World Cup Mexico 1986 (vierde plaats), de Heren Olympische Spelen van Antwerpen 1920 (winnaars)
Voormalig sterren: Enzo Scifo, Jean-Marie Pfaff, Marc Wilmots

Voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië Details:

En Hun eerste poging 13 jaar geleden, Macedonië in een opmerkelijke inspanning en de FIFA World Cup ™ kwalificatie, slaan Liechtenstein (tweemaal), de Republiek Ierland en IJsland. Terwijl Deze resultaten waren niet genoeg om een ​​ticket te krijgen naar Frankrijk 1998, de Balkan natie kwam met zijn hoofd omhoog. Helaas, ze waren niet in staat om die hoge normen te handhaven, nooit die een reële bedreiging Tijdens de 2002, 2006 of 2010 kwalificatie Campagnes. Hun krediet deze, de Macedoniërs slaagden twee gelijke spelen met Nederland op de weg naar Duitsland 2006e

De huidige oogst
Zoals typisch is voor alle van de samenstellende volkeren van het voormalige Joegoslavië, Macedonië rekenen op spelers zijn technisch begaafd That. Hun belangrijkste uitvoerders hebben opgedaan een schat aan ervaring en grote Europese competities - Geen meer als Goran Pandev dan naar voren, de WHO heeft genoten groot succes in Italië - een factor vaak Dat laat de Oost-Europeanen om hun spel te verheffen tegen de meer vastge-steld naties. Het kenmerk Alleen de Macedoniërs verschijnen om Gebrek is consistentie, iets wat ze zal hopen dit te corrigeren als ze proberen dins Hun veilige doorgang naar Brazilië 2014e

No comments:

Post a Comment