Tuesday, March 26, 2013

Törökország vs Magyarország élő közvetítés foci világbajnokság selejtező-mérkőzés video sopcast online HD TV-n

Törökország vs Magyarország élő közvetítés foci világbajnokság selejtező-mérkőzés video sopcast online HD TV-n

Date: 26/03/13
Időpont: 20:30
Státusz: LIVE
Helyszín: Isztambul


undefined

Törökország további részletek:

FIFA World Cup döntője történelem
Törökország debütált a nemzetközi porondon, a 1954 FIFA World Cup véget ért a 4-1 vereséget esetleges világbajnok Németországban, de csak három nappal később, a csapat edzője az olasz import Alessandro Puppo sétált egy 7-0 győzelem Dél-Korea. Szabályok értelmében a verseny abban az időben, hogy járt a play-off a németek ellen, amely a törökök vereség a 7-2, és elindult haza.

A második döntés, a FIFA World Cup is nyitott vereséget a végső győztes, például Törökország esett 2-1 Brazíliának Korea / Japán 2002. A második csoport a mérkőzés befejeződött egy ígéretes 1-1 felhívni a Costa Rica, így kis hint a tűzijáték, hogy jöjjön. A 3-0 győzelmet China PR és egy segítő kéz a brazilok látta, hogy a törökök egészen az utolsó 16, ahol legyőzte a közös hosts Japán 1-0. Az azonos pontszámot elég volt legyőzni Szenegál az elmúlt nyolc, de after extra-time. Semi-final ellenfelek Brazil túl erősnek bizonyult, ismét csak a cél a játék, hanem egy 3-2 győzelem a többi közös házigazdák, Koreai Köztársaság, jelentette Török állította kiemelkedő harmadik helyet a végén.

A jelenlegi termés
Miután kimaradnak egymást FIFA World Cup döntőjében 2006-ban és 2010-ben, Törökország elhatározta, hogy részt vesz Brazília 2014. Reméli pihenni nagyrészt alakításában egy új generációs egy csapat, amely képes a gazdaság a saját, a világ elit.

A legfontosabb szereplők
Arda Turan várhatóan sok megfigyelő lesz a fellépés központi az új török ​​oldalon. A Galatasaray középpályás, aki született január 30-án 1987-ben, a lámpatest a kreatív osztály mellett Emre Belozoglu. Német született és nevelt játékosok is hozhat fontos tulajdonságok a csapat: tapasztalat esetén Hamit Altintop, aki csatlakozott a Real Madrid a Bayern München 2011 nyarán, a nyers tehetség útján Nuri Sahin is toborzott a Real, hanem a Dortmund, és Bréma starlet Mehmet Ekici.

Edző: Abdullah Avci
A legjobb teljesítményt a FIFA verseny: a FIFA World Cup Korea / Japán 2002 (harmadik hely), FIFA U-17 világbajnokság Peru 2005 (negyedik hely), FIFA Konföderációs Kupa Franciaország 2003 (harmadik hely)
Korábbi stars: Hakan SUKUR, Rustu Recber, Bülent Korkmaz

Magyarország Részletek:
FIFA World Cup döntője történelem
Magyarország aranykora nemzetközi szinten kifeszített szerte a közepén a múlt században. Voltak második helyezett mind Franciaországban 1938-ban és Svájcban 1954-ben elvesztette a legutóbbi FIFA World Cup Final kezdete előtt a második világháború, hogy Olaszország és szenvedés ugyanez a sors ellen, Németország 16 évvel később - annak ellenére, hogy bemegy az utóbbi forró közé tekintettel nem vész el egy játékot négy év alatt.

Az ő utolsó három megjelenés a verseny, Magyarország meghajolt ki az első fordulóban. A legutóbbi bemutatását, Mexikó 1986 készített egy csoport szintű győzelem Kanadában, de legyőzi a Szovjetunióban és Franciaországban lezárjuk korai kilépés a versenyt.

A jelenlegi termés
Magyarország 1950-es fölény is csökkent, de az eredmények az elmúlt években nyújtott rengeteg oka optimizmusra. Valóban, edző Egervári Sándor, aki átvette az oldalon 2010 júliusában, úgy tűnik, hogy ütött egy hasznos egyensúlyt fiatalság és tapasztalat a csapaton belül.

Míg az alaposabb válogatott kapitánya, mint Gera Zoltán, Király Gábor kapus és a tapasztalt védő Juhász Roland, hogy nyugalmat és stabilitást oldalra, szereti a Szalai Ádám, Balázs Dzsuzsak és Tamás Priskin merülnek izgalmas kilátások nemzetközi szinten.

A legfontosabb szereplők
Kapitány Zoltán Gera Magyarország kiemelkedő játékos. A támadó középpályás a központ a csapat, nem is beszélve egy állandó cél fenyegetést. Dzsudzsák Balázs egy másik következetesen lenyűgöző előadóművész és már halmozott fel jelentős mennyiségű tapasztalat ellenére az ajánlatában év. A támadás, Gergely Rudolf büntetés-box bátorság bizonyult felbecsülhetetlen időnként, míg a fiatal csatár, Szalai Ádám újabb rendkívül ígéretes tehetség.

Szövetségi kapitány: Egervári Sándor
A legjobb teljesítményt a FIFA verseny: Férfi Olimpiai Labdarúgó Torna Helsinki 1952, Tokió 1964, Mexico City 1968 (Győztesek), FIFA World Cup France 1938, Svájc 1954 (Runners-up), FIFA U-20 világbajnokság Egyiptom 2009 (harmadik hely)
Korábbi stars: Bozsik József, Puskás Ferenc, Kocsis Sándor

No comments:

Post a Comment