Friday, March 22, 2013

Watch Norge vs Albania live stream fotball-VM kvalifisering fotball online på PC

Watch Norge vs Albania live stream fotball-VM kvalifisering fotball online på PC
Watch Norge vs Albania live stream fotball-VM kvalifisering fotball online på PC.

Dato: 22/03/13
Tid: 19:00
spillested: Oslo
Status: LIVE



undefined

Albania Detaljer:

kvalifisering historie
Albania rekord i FIFA World Cup ™ kvalifiseringen er beskjeden, med ingen finaler opptredener å snakke om. Men mens teamet til slutt ferdig nest siste i løpet av deres siste Sør-Afrika 2010 kampanje, gjorde de registrere en seier og fire uavgjorte, som inkluderte creditable resultater mot høyprofilerte motstandere som Danmark, Portugal og Sverige.

Gjeldende beskjære
Albanerne er i dag midt i en heftig-omstridt UEFA EURO 2012 kvalifiserende prosessen, og de ​​gode resultatene som er oppnådd i de første kampene - en 1-0 seier over Hviterussland og uavgjort 1-1 med Romania, for eksempel - har Kuq e Zinjtë (Rød og svarte) drømmer om å være til stede i Polen og Ukraina neste år. En positiv knock-on effekt av denne forbedrede formen har vært Albanias økning i FIFA / Coca-Cola verdensrankingen, sin 50 sted i mai 2011 er tabellen er Balkan landets høyeste noensinne posisjon.

De sentrale aktørene
Rapid Wien frontmann Hamdi Salihi, med kallenavnet 'The Bomber ", hakk opp 18 mål i den østerrikske ligaen i løpet av 2010/11 sesongen, og med scoring åtte ganger for sitt land som av juni 2011, har utviklet seg til gallionsfigur av dagens albanske landslaget.

Coach: Josip Kuze
Best ytelse i en FIFA konkurranse: Ingen
Tidligere stjerner: Panajot Pano, Alban Bushi

No comments:

Post a Comment