Tuesday, March 26, 2013

Țările de Jos vs România live stream video de fotbal Cupa Mondială, meci de calificare pe PC-ul

Țările de Jos vs România live stream video de fotbal Cupa Mondială, meci de calificare pe PC-ul

Data: 26/03/13
Timp: 20:30
Stare: Amsterdam
Locul de desfasurare: LIVE

undefined

Olanda Detalii:

FIFA World Cup finala istorie
Cu Michels legendare Rinus autocarul trag sforile de la bancă, Johan Cruyff, Johan Neeskens și Co a câștigat prin modul lor de a definitivă în 1974, doar pentru a pierde la gazde. Patru ani mai târziu, Fotbal lor revoluționară din Total din nou le-a luat pentru a showpiece, dar istoria se repetă, deoarece a suferit o nouă înfrîngere a națiunii gazdă, cedând cu 3-1 in Buenos Aires. Oranje experimentat apoi suferința finală pentru a treia oară la Johannesburg, venind în termen de patru minute de a lua Spaniei a sancțiunilor înainte de Andres Iniesta zdrobit visele lor.

Actuală a culturilor
Continuitatea este cheia pentru Țările de Jos, cu partea pe care a strălucit în Africa de Sud, fiind păstrate împreună pentru UEFA Euro 2012 Qualifying și gata să vizeze un loc la Brazilia 2014. Stilul lor a rămas consecvent prea, fotbal spectaculos din generațiile anterioare care au fost abandonate în favoarea unei abordări mai pragmatice. Place de Rafael van der Vaart, Sneijder Wesley și Robben Arjen adăuga atinge propriile lor de magie individual se amestecă.

Jucătorii-cheie
Oranje oferă o gamă năucitoare de talent pe hârtie, în special în atac, în cazul în care Sneijder, Van der Vaart, Klaas-Jan Huntelaar, Ibrahim Affelay, Dirk Kuyt și Robben poate face toata diferenta. La spate, Giovanni van Bronckhorst a retras, dar Grigorie van der Wiel, John Heitinga si Joris Mathijsen să asigure o rezistență la fel de robust.

Antrenor: Louis Van Gaal
Cele mai bune performanțe într-un concurs FIFA: Cupei Mondiale FIFA Germania 1974, Argentina 1978, Africa de Sud 2010 (Runners-up), FIFA Futsal World Cup Țările de Jos 1989 (Runners-up), pentru bărbați Olimpic turneul de fotbal din Londra 1908, Stockholm 1912, Anvers 1920 ( locul al treilea), FIFA U-17 World Cup Peru 2005 (locul al treilea)
Fostele Stele: Johan Cruyff, Marco van Basten, Dennis Bergkamp

Romania Detalii:

România bate Peru 3-1, în primul meci de la 1930 FIFA World Cup Uruguay, înainte de a merge pentru a pierde 4-0 împotriva gazdelor și câștigătorii eventuale.

Statele Unite ale Americii '94 a fost, fără îndoială, cel mai bun Tricolorii lui FIFA World Cup arată până în prezent. După terminarea partea de sus a grupului lor, cu victorii peste Columbia și Statele Unite, au tras de pe unul dintre șocurile ale turneului prin victoria cu 3-2 in Argentina Runda de 16. România a ieșit în cele din urmă, la etapa sferturi de finala dupa ce a pierdut la penalty la Suedia.

Patru ani mai târziu în Franța, au terminat neinvinsi grupul lor înainte de a suferi mai îngustă de infrangeri in Runda de 16 la mâinile Croația.

Actuală a culturilor
România s-au luptat în ultimii ani pentru a reproduce succesul din anii '90. Scopul noii generații a fost de a trage o linie sub trecutul și să înceapă în competiție la competiții majore din nou, și Victor Pițurcă a făcut progrese bune mai devreme de lider România la UEFA EURO 2008.

Cu toate acestea, partea lui nu au putut să mențină ritmul pe care înainte și nu a reușit să se califice pentru Cupa Mondială FIFA 2010 din Africa de Sud. Brazilia 2014 reprezinta sansa de lângă România pentru o revenire mult-așteptat la scena mondială.

Jucătorii-cheie
Una dintre cele mai mari provocări ale României în ultima vreme a fost să înlocuiască vechea gardă cu tinere talente noi. Defensive viteaz Christian Chivu recent retras de pe scena internațională după 12 sezoane și 75 de capace, iar lipsa lui va fi cu siguranță simțită.

Pensionare Chivu paraseste Adrian Mutu ca singurul personaj principal pentru a ghida o nouă generație de tineri, care nu visul de emulatie îndoială somitatilor din trecut, cum ar fi Gheorghe Hagi, Petrescu Dan și Popescu Gheorghe.

Antrenor: Victor Pițurcă
Cele mai bune performanțe într-un concurs FIFA: FIFA World Cup USA 1994 (Sferturi de finală), FIFA U-20 World Cup Australia 1981 (locul al treilea)
Fostele Stele: Laszlo Boloni, Mircea Lucescu, Gheorghe Hagi

No comments:

Post a Comment