Friday, March 22, 2013

Tjekkiet vs Danmark live stream fodbold VM kvalificerende online på HD-TV

Tjekkiet vs Danmark live stream fodbold VM kvalificerende online på HD-TV.

                                                               Dato: 22/03/13 
                                                              Tid: 20:30
                                                              Spillested: Kingston 
                                                              Status: LIVE

                                                            Tjekkiet vs Danmark live


undefined

Tjekkiet Detaljer:Kvalifikation historieDa adskillelse fra Slovakiet i januar 1993, har Tjekkiet anfægtede FIFA World Cup ™ kvalificerende fire gange. De var ude af stand til at reservere en plads på Frankrig 1998, Korea / Japan 2002 og Sydafrika 2010, men gjorde det igennem til 2006 slutrunden i nabolandet Tyskland. Tjekkoslovakiet, på den anden side gjort otte optrædener på det globale opgør mellem 1930 og 1994.FIFA World Cup finale historieTjekkiet kom i Tyskland for 2006 FIFA World Cup så mange eksperters outside bet for succes, men deres præstationer faldt måde op til forventningerne. Det hele startede lovende med en åbning 3-0 sejr over USA, men fortløbende 2-0 nederlag til Ghana og Italien betød holdet pakket hjem efter gruppespillet. Tjekkoslovakiet to gange færdige runners-up ved turneringen, mister 1934 endelig 2-1 efter forlænget spilletid til værter Italien, og falder 3-1 til Brasilien i finalen ved Chile 1962.


Den aktuelle afgrødeTjekkerne er omgruppering i øjeblikket, fast besluttet på at komme ud af en under-par periode ved at genopbygge holdånd og fokusere deres energi på i 2014 FIFA World Cup i Brasilien. Landstræner Michal Bilek sandsynligvis læne tungt på det bedste af det hold, der sluttede på andenpladsen FIFA U-20 World Cup 2007 i Canada. Dog vil den nye afgrøde kræver tid til at modnes, før potentielt går på at efterligne stjernen ensemble der kom en meget tæt andenplads på UEFA EURO 1996 i England.


De centrale aktørerDen standout spiller i den nuværende tjekkiske landshold er i verdensklasse målmand Petr Cech. En tung byrde af ansvar hviler også på skuldrene af playmaker Tomas Rosicky, der er udstyret med den dygtighed og visioner til at gøre en forskel i en tæt dyst. Oppe foran er Milan Baros en gennemprøvet målscorer på alle niveauer, med et væld af erfaringer til at matche.


Coach: Michal BilekBedste præstationer i en FIFA konkurrence: FIFA World Cup Italien 1934, Chile 1962 (Runners-up), FIFA U-20 VM Canada 2007 (Runners-up), FIFA Confederations Cup Saudi-Arabien 1997 (Tredje sted), mænd olympiske fodboldturnering Moskva 1980 (vinderne)Tidligere stjerner: Josef Masopust, Karel Poborsky, Pavel Nedved

No comments:

Post a Comment