Tuesday, March 26, 2013

Danmark vs Bulgarien live stream fodbold VM kvalifikationskamp online på HD-TV

Danmark vs Bulgarien live stream fodbold VM kvalifikationskamp online på HD-TV

Dato: 26/03/13
Tid: 20:15
Venue: København
Status: LIVE

undefined


Bulgarien Detaljer:
Kvalifikation historie
Selv om de har en solid FIFA World Cup ™ stamtavle, i den seneste tid Bulgarien er faldet langt fra deres glorværdige højder i midten af ​​1990'erne. Den øverste side ikke har nået den endelige turnering siden Frankrig 1998, og i den indledende fase til Sydafrika 2010, endte på en tredjeplads i deres gruppe bag Italien og Irland. De har dog indhøste positive resultater i form af en 6-2 Prygl af Georgien og en 0-0 uafgjort med de 2006 verdensmestre, selvom de også faldt til et knusende 4-1 nederlag mod Cypern.

FIFA World Cup finale historie
Herunder deres første FIFA World Cup optræden på Chile 1962 har Bulgarien deltaget i syv udgaver af den globale udstillingsgenstand. Bulgarerne 'bedste kampagne kom på USA 1994, hvor et hold ledet af fyrig fremad Hristo Stoichkov sluttede på fjerdepladsen. Selvom de gjorde det tilbage til finalen fire år i Frankrig 1998, der var deres sidste optræden til dato på verdensplan fodbolds øverste tabel.

Den aktuelle afgrøde
Bulgarien klarede sig rimeligt godt i en hård UEFA Euro 2012 Qualifying sektion også indeholder Sydafrika 2010 deltagere England og Schweiz. Nu uden all-time topscorer Dimitar Berbatov, der er pensioneret fra international fodbold, Bulgarien bestræber sig på at vende siden takket være en blanding af veteraner, såsom kaptajn og midtbanespiller Stilian Petrov fra Aston Villa, og unge at gøre springet fra ungdom niveau . Fange øjet i sidstnævnte kategori er fremad Ivelin Popov, der spiller i Tyrkiet med Gaziantepspor, center-back Ivan Ivanov af russisk tøj Alania Vladikavkaz og CSKA Sofia wide-mand Spas Delev.

De centrale aktører
Oplevelsen af ​​etablerede kunstnere som Martin Petrov og ovennævnte Stilian Petrov supplerer pænt med vitalitet og ungdom folk som Popov og Ivanov. Fans vil håbe dette lovende mix kan føre til en vellykket Brasilien 2014 kvalificerende kampagne og derved tage Bulgarien tilbage i finalen for første gang siden 1998.

Coach: Luboslav Penev
Bedste præstation i en FIFA konkurrence: FIFA World Cup USA 1994 (Fjerde sted)
Tidligere stjerner: Hristo Stoichkov, Luboslav Penev, Dimitar Berbatov

No comments:

Post a Comment