Tuesday, March 26, 2013

Nederland vs Roemenië live stream voetbal video WK-kwalificatiewedstrijd wedstrijd op pc

Nederland vs Roemenië live stream voetbal video WK-kwalificatiewedstrijd wedstrijd op pc

Datum: 26/03/13
Tijd: 20:30
Status: Amsterdam
Locatie: LIVE



undefined


Nederland Details:

FIFA World Cup finale geschiedenis
Met de legendarische trainer Rinus Michels de touwtjes in handen van de bank, Johan Cruyff, Johan Neeskens en Co wonnen hun weg door naar de finale en 1974, alleen afleggen tegen de gastheren. Vier jaar later, hun revolutionaire Total Football weer nam ze mee naar het paradepaardje, maar de geschiedenis herhaalde zich als ze opnieuw geconfronteerd met een nederlaag tegen het gastland, bezwijken 3-1 en Buenos Aires. De Oranje dan Bekwaam Final Heartbreak voor de derde keer en Johannesburg, komen binnen vier minuten na inname van Spanje dins sancties voor Andres Iniesta Hun dromen verbrijzeld.

De huidige oogst
Continuïteit is de sleutel voor Nederland, met de zijde die straalde en Zuid-Afrika wordt gehouden samen voor UEFA EURO 2012 kwalificatie en klaar om een ​​plaats in Brazilië 2014e richten Hun stijl is ook in overeenstemming, met de spectaculaire voetbal van de vorige generaties de lange baan geschoven en ten gunste van een meer pragmatische aanpak. De wil van Rafael van der Vaart, Wesley Sneijder en Arjen Robben voegen hun eigen Touches van de individuele magie aan de mix.

De belangrijkste spelers
The Orange hebben een verbijsterende reeks van talent op papier, en in het bijzonder aanval, waar Sneijder, Van der Vaart, Klaas-Jan Huntelaar, Ibrahim Affelay, Dirk Kuyt en Robben kan het verschil maken. Aan de achterkant heeft Giovanni van Bronckhorst met pensioen, maar Gregory van der Wiel, John Heitinga en Joris Mathijsen Zorg voor even stout weerstand.

Coach Louis Van Gaal
Beste prestaties in een FIFA competitie: FIFA World Cup Germany 1974, Argentinië 1978, Zuid-Afrika 2010 (Runners-up), FIFA Futsal World Cup Nederland 1989 (Runners-up), de Men's Olympische Spelen van Londen 1908, Stockholm 1912, Antwerpen 1920 ( De derde plaats), FIFA U-17 World Cup Peru 2005 (derde plaats)
Voormalig sterren: Johan Cruyff, Marco van Basten, Dennis Bergkamp

Roemenië Details:

Roemenië verslaan Peru 3-1 en hun eerste wedstrijd op de 1930 FIFA World Cup Uruguay, alvorens door te gaan naar 4-0 verliezen tegen de gastheren en de uiteindelijke winnaars.

USA '94 was zonder twijfel de beste Tricolorii de FIFA World Cup Resultaat tot nu toe. Na het beëindigen van de top van hun groep met wint over Colombia en de Verenigde Staten, ze trok een van de schokken van het toernooi door het verslaan van Argentinië 3-2 en de Ronde van 16 Roemenië ging uiteindelijk uit bij de kwart-finale fase na het verliezen van de sancties die dins Zweden.

Vier jaar later in Frankrijk, klaar Ze ongeslagen Hun groep voor het lijden van de smalste van nederlagen en de Ronde van 16 in de handen van Kroatië.

De huidige oogst
Roemenië hebben geworsteld en de laatste jaren dins Verzegeling en etikettering van het succes van de jaren '90. De nieuwe generatie heeft als doel heeft om een ​​streep te trekken onder de val en Concurrerende bij grote wedstrijden een keer opnieuw te beginnen, en Victor Piturca heeft goede en snelle vooruitgang die door toonaangevende Roemenië dins UEFA EURO 2008.

Echter, zijn kant niet in staat waren om die vooruit vaart erin te houden en niet te kwalificeren voor de 2010 FIFA World Cup Zuid-Afrika. Brazilië 2014 vertegenwoordigt de nieuwe kans van Roemenië om een ​​langverwachte terugkeer naar het wereldtoneel.

De belangrijkste spelers
Een van de grootste uitdagingen van Roemenië en recente tijden is geweest om de oude garde te vervangen door nieuwe jonge talent. Defensieve stoere Christian Chiv onlangs met pensioen uit de internationale scène na 12 seizoenen en 75 caps, en zijn BE Afwezigheid Zal zeker voelde.

Chiv's pensionering laat Adrian Mutu als de enige senior figuur deze GUID van een nieuwe generatie jongeren, die zal ongetwijfeld droom van het emuleren van het verleden grootheden als Gheorghe Hagi DERGELIJKE, Dan Petrescu en Gheorghe Popescu.

Coach: Victor Piturca
Beste prestaties in een FIFA competitie: FIFA World Cup USA 1994 (Kwartfinales), FIFA U-20 World Cup Australia 1981 (derde plaats)
Voormalig sterren: Laszlo Boloni, Mircea Lucescu, Gheorghe Hagi

No comments:

Post a Comment