Tuesday, March 26, 2013

HD TV'de Türkiye vs Macaristan canlı akışı futbol dünya kupası eleme maçında videoyu sopcast çevrimiçi

HD TV'de Türkiye vs Macaristan canlı akışı futbol dünya kupası eleme maçında videoyu sopcast çevrimiçi

Tarih: 26/03/13
Saat: 20:30
Durum: CANLI
Yer: İstanbul



undefined


Türkiye ayrıntıları:

FIFA Dünya Kupası finalleri tarihinin
1954 FIFA Dünya Kupası'nda dünya sahnesinde Türkiye'nin ilk nihai dünya şampiyonu Almanya'ya 4-1 yenilgiyle biten, ama sadece üç gün sonra, İtalyan ithalat Alessandro Puppo tarafından koçluk ekibi Kore Cumhuriyeti üzerinde bir 7-0 zafer bakındım. Zamanda turnuva kurallarına göre, Türklerin o 7-2 kaybetti ve ev için ayrıldığımız, Almanlara karşı bir play-off gerektiriyordu.

Türkiye'nin Kore / Japonya 2002 Brezilya 2-1 düştü FIFA Dünya Kupası'nda Onların ikinci eğim de, nihai kazananlara yenilgi ile açıldı. Onların ikinci grup maçında gelip havai fişek küçük bir ipucu vererek, Kosta Rika ile unpromising 1-1 berabere tamamladı. Brezilyalılar Çin Halk üzerinde bir 3-0 zafer ve yardım eli onlar 1-0 Japonya ortak ana yendi son onaltı, kadar Türkler gördüm. Aynı puanı ekstra süre sonra da olsa, son sekiz Senegal aşmak için yeterli oldu. Yarı final rakipleri Brezilya oyunun tek golü yine, çok güçlü olduğunu kanıtladı, ancak diğer ortak ana, Kore Cumhuriyeti, üzerinden 3-2 zafer Türkiye'nin sonunda olağanüstü bir üçüncü iddia geliyordu.

Mevcut ürün
2006 ve 2010 yılında arka arkaya FIFA Dünya Kupası finalleri üzerinde eksik sonra, Türkiye'nin Brezilya 2014 parçası olduğu belirlendi. Umutlar dünyanın elit arasında kendi tutma kapasitesine sahip bir takım yeni bir nesil şekillenmesinde büyük ölçüde dinlenmek.

Anahtar oyuncular
Arda Turan yeni Türkiye tarafının temel dayanak noktası olmak için birçok gözlemci tarafından beklenmektedir. 30 Ocak 1987 tarihinde doğdu Galatasaray'ın orta saha oyuncusu, Emre Belözoğlu ile birlikte yaratıcı bölümünde bir fikstür olduğunu. Alman doğma büyüme oyuncular da takıma önemli nitelikleri getirmek: Hamit 2011 yazında Bayern Münih Real Madrid katıldı Altıntop, Nuri Şahin ve üzeri ham yetenek durumda deneyim, ayrıca Gerçek değil, Dortmund işe ve Bremen starlet Mehmet Ekici.

Antrenör: Abdullah Avci
FIFA yarışmada En İyi performanslar: FIFA Dünya Kupası Kore / Japonya 2002 (Üçüncülük), FIFA U-17 Dünya Kupası Peru 2005 (Dördüncü yer), FIFA Konfederasyon Kupası Fransa 2003 (Üçüncülük)
Eski yıldız: Hakan Şükür, Rüştü Reçber, Bülent Korkmaz

Macaristan Detayları:
FIFA Dünya Kupası finalleri tarihinin
Uluslararası düzeyde Macaristan'ın altın çağını geçen yüzyılın ortalarında boyunca gerilmiş. Onlar İtalya İkinci Dünya Savaşı başlamadan önce son FIFA Dünya Kupası Finali kaybeden ve 16 yıl sonra Almanya'ya karşı aynı kaderi acı, Fransa 1938 ve İsviçre 1954 hem de koşucular-up vardı - sıcak sık sahip olarak ikinci girmeden rağmen dört yıl içinde bir oyun kaybetmemiştir.

Turnuvada oynadığı son üç maçta Macaristan, ilk turda eğdi. Meksika 1986 Onların en son gösteren Kanada'da bir grup etap üretilen, ancak SSCB ve Fransa rekabetin erken çıkılması mühürlü için yendi.

Mevcut ürün
Macaristan'ın 1950 üstünlüğünü azalmış olabilir, ancak son yıllarda sonuçlar bol iyimserlik nedeni sağladı. Nitekim, 2010 yılının Temmuz ayında tarafında devraldı antrenörü Sandor Egervari, takım içinde gençlik ve deneyim arasında yararlı bir denge vurdu gibi görünüyor.

Kaptan Zoltan Gera, kaleci Gabor Kiraly ve tecrübeli savunma oyuncusu Roland Juhasz gibi daha kurulmuş uluslar tarafına sakin ve istikrarı getirmek iken, Adam Szalai, Balasz Dzsuzsak ve Tamas Priskin ve seviyor uluslararası düzeyde heyecan verici beklentiler olarak ortaya çıkmaktadır.

Anahtar oyuncular
Kaptan Zoltan Gera Macaristan'ın çarpıcı bir oyuncu. Ofansif orta saha oyuncusunun sabit bir hedef tehdit söz değil, takım kontrol merkezidir. Balazs Dzsudzsak başka sürekli etkileyici performans ve zaten onun ihale yıllara rağmen deneyimi önemli miktarda topladı. Genç forvet Adam Szalai başka çok gelecek vaat eden yetenek ise saldırıda, Gergely Rudolf ceza-box yiğitliği, zaman zaman çok değerli kanıtlanmıştır.

Antrenör: Sandor Egervari
FIFA yarışmada En İyi performanslar: Erkekler Olimpik Futbol Turnuvası Helsinki 1952, Tokyo 1964, Mexico City 1968 (Kazananlar), FIFA Dünya Kupası Fransa 1938, İsviçre 1954 (Finalist), FIFA U-20 Dünya Kupası Mısır 2009 (Üçüncülük)
Eski yıldız: Jozsef Bozsik, Ferenc Puskas, Sandor Kocsis

No comments:

Post a Comment